Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Ακραία ρετούς



Τι μου θυμίζει;  - 1 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Αν και μικρές σε ηλικία, η Penelope Cruz και η Cameron Diaz υπέκυψαν στη γοητεία του photoshop. Δυστυχώς για τη δεύτερη, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της που είναι αμακιγιάριστη και εντελώς σπασμένη, αποδεικνύοντας ότι το μεταλλικό νερό και ο ήλιος δεν είναι πάντα ευεργετικά. Η Σπανιόλα, πάντως, είναι σε καλύτερη μοίρα. 


 Βασίλισσα σε όλα - 2 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Η Madonna έχει φτάσει αισίως τα 53. Μια χαρά κρατιέται, βέβαια, απλώς το επιθυμητό αποτέλεσμα πάει πίσω στα 90s, όταν έβγαζε το «Erotica».

Flashback - 3 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Η Jennifer Aniston σε αυτό το εξώφυλλο γύρισε πίσω το χρόνο. Κανονικά θα έπρεπε να ετοιμάζεται για το πάρτι αποφοίτησης στο λύκειό της, όχι για το γύρισμα του νέου της φιλμ. Μετά, πάντως, από όσα κακά άκουσε για αυτές τις φωτογραφίες, η μικρή (;) Jennifer κλείστηκε στο σπίτι. Και δεν πήγε στο πάρτι.
Το μεγάλο έγκλημα  - 4 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
…ή, αν θέλετε, από εδώ ξεκίνησαν όλα. Για το εξώφυλλο του «W», η Demi Moore έγινε παζλ. Κράτησαν το πρόσωπό της όπως θα ήταν στα ’80s, αν υπήρχε photoshop, και «δανείστηκαν» το σώμα του γνωστού μοντέλου Άνια Ρούμπικ. Το αποτέλεσμα θα δικαίωνε τον Δόκτoρα Φρανκεστάιν.
 Teen idols - 5 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Αν και 26 χρονών, η Katy Perry είδε το πρόσωπό της να αλλάζει προς το πιο νεανικό του. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την εκρηκτική Eva Mendes, που οι υπεύθυνοι της «καθάρισαν» το πρόσωπο.

Πηγή:http://entertainment.gr.msn.com

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...