Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Μόνο για άντρες..



Πρόσφατα, ενώ ήμουν στο facebook είδα ένα status ενός φίλου που περιέγραφε, τι λάθη δεν πρέπει να κάνουν οι άντρες όσον αφορά τις γυναίκες. Σαν γυναίκα διαβάζοντας το, είδα ότι είναι πολύ σημαντικό τελικά να το δουν αυτό το άρθρο οι άντρες και να καταλάβουν επιτέλους τι σκεφτόμαστε..




Από κάποιες εμπειρίες που έχω σαν άντρας και μετά από πολλές συζητήσεις που έχω κάνει με γυναίκες σκέφτηκα να γράψω σήμερα για κάποια λάθη που κάνουν οι άντρες στο να καταφέρουν να κερδίσουν μια γυναίκα..!!

Το μεγαλύτερο λάθος του άντρα είναι η λανθασμένη αντίληψη οτι κάτι το οποίο είπε ή έκανε στο παρελθόν σε μια γυναίκα και πέτυχε είναι κανόνας και πως θα πετυχαίνει με όλες!...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε γυναίκα και είναι και θέλει να την κάνουμε να νιώθει μοναδική και ξεχωριστή..Καλό είναι να τις αντιμετωπίζουμε σύμφωνα με τον τύπο που έχει κάθε μια και χωρίς κλισέ ατάκες!!


Καλό είναι να μην είμαστε υπερόπτες και μυθομανείς..Το να παινευόμαστε για τις κατακτήσεις μας και για το πόσο δημοφιλείς είμαστε στο άλλο φύλο δεν μας ανεβάζει στα μάτια τους και σίγουρα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα γιατι αν δεν μας περάσουν για γυναικά και άστατο τουλάχιστον θα μας περάσουν για ψεύτη και μεγάλο κοτσανολόγο..!!..

Μην προσπαθείτε να ρίξετε μια γυναίκα με τα λεφτά σας το αυτοκίνητο ή το ακινητό σας προσποιούμενοι πως είστε απο πλούσια οικογένεια αν δεν είστε...Αν πραγματικά έχετε στυλ και φινέτσα θα φανεί απο μόνο του..Δεν χρειάζεται διαφήμιση..Η υπερβολική διαφήμιση συνήθως υποδεικνύει ελαττωματικό προιόν..!!!..

Μην λέτε συνεχώς για το πόσο καλά γνωρίζετε τις γυναίκες και πόσο έμπειροι είστε (99% μέσα τους λένε "πάλι σε μαλάκα έπεσα" )..Μην αρχίζετε τα σεξουαλικά υπονοούμενα και μην απλώνετε τα χέρια σας απο το πρώτο ραντεβού εκτός και αν σας δώσει το πράσινο φως...Ένα ραντεβού δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι ενας κεραυνοβόλος έρωτας...Ηρεμία..!!!..Στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να ακούτε με προσοχή αυτά που θέλει να σας πει...

Να μην δείχνετε αφηρημένοι και οτι χαζεύετε άλλες γυναίκες..Η συζήτηση χρειάζετε την συμμετοχή και των δυο!!Μην το ξεχνατε!!...

Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για εσάς απο το πρώτο ραντεβού....Δώστε λίγο μυστήριο το έχουν ανάγκη..Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον.....Μην βομβαρδίζετε το νεο σας φλέρτ λέγοντας για την πρώην σας..Δεν θέλουν να ξέρουν πόσο όμορφη ηταν...Προτιμούν να ακούν το πόσο όμορφη είναι αυτή για εσάς...Και όχι η πρώην....Δώστε προσοχή,φερθείτε με ευγένεια μην πιέζετε και μην τις κάνετε να νιώθουν συνηθισμένες.....Να έχετε πάντα πολύ διάθεση για χιούμορ...."Τοσο απλα.....τοσο ξεκαθαρα!!"

Αφιερωμένο στους άντρες της παρέας.......Ελπίζω να βοηθήσει έστω και λίγο.....

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...