Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

Μόνο για άντρες..



Ακούω συνέχεια σε συζητήσεις "Tι τελικά θέλουν οι γυναίκες", "Μυστήρια πλάσμα" κτλ. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο.. Τα πράγματα είναι απλά και λογικά πάρτε ένα χαρτί και ένα στυλό και σημειώστε τα παρακάτω:

Ενδιαφέρον: Όλες οι γυναίκες θέλουμε να μας προσέχουν, να μας δίνουν σημασία και να μας υπολογίζουν, να μην ερχόμαστε σε δεύτερη μοίρα στις αποφάσεις που παίρνετε.. Να ρωτάτε την γνώμη της για μία απόφαση ακόμα και αν τελικά δεν την ακολουθείσετε.

Βάλε Φαντασία: (Που λέει και η Μερκούρη.. κάτι ξέρει) Βασικό σε μία σχέση είναι να υπάρχει φαντασία, κάντε μία έκπληξη π.χ εκεί που δεν το περιμένει κάντε της ένα δώρο (όχι ακριβό, ακόμα και ένα λουλούδι που κλέψαμε από την γλάστρα της γειτόνισσας είναι αρκετό). Κανονίστε ένα μονοήμερο. Γενικά, ανα τακτά διαστήματα κάντε κάτι διαφορετικό από ότι κάνετε μαζί της μέσα στην καθημερινότητα, αυτό και θα ανανεώσει την σχέση σας και θα φτιάξει την διάθεση και των δύο σας. Βάλε φαντασία και στο σεξ που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, πες της πόσο όμορφη είναι εκείνη την ώρα, η πες της πόσο πολύ σου αρέσει, αυτό θα της ανεβάσει την ψυχολογία και θα περάσετε καλύτερα.

Μην φλερτάρεις: Τουλάχιστον μπροστά της.. Ξέρουμε φλερτάρεις, κοιτάς, ειδικά στην θέα μιας ωραία κοπέλας το μάτι σου πηγαίνει πάνω της σαν μαγνήτης. Δεν μπορείς να το κόψεις ; Τουλάχιστον μην το κάνεις μπροστά της, είναι ένας καλός λόγος να μην κοιμηθείς όλο το βράδυ λόγω της λεγόμενης "κρεβατομουρμούρας".

Πες Σαγαπώ: Μεγάλη κουβέντα ξέρω.. Αν το νιώθεις όμως πες της το, ξέρω, της το δείχνεις, αλλά εμείς θέλουμε να το ακούμε που και που, οπότε μίλησε της ανοιχτά για τα συναισθήματα σου.

Μιλήστε για τα προβλήματα σας: Όλα καλά, λέτε σαγαπώ, περνάτε ώρες μαζί, αλλά τι γίνετε όταν υπάρχει ένα πρόβλημα; Συνήθως οι περισσότερη βαριέστε να ακούτε παράπονα και δυσανασχέτητε πριν ακόμα αρχίσει η κουβέντα και εκεί αρχίζει ο καβγάς. Το να δυσανασχετείς με το που ακούσεις το "Πρέπει να μιλήσουμε" δεν δίνει λύση στο πρόβλημα ίσα-ίσα το επιδεινώνει. Ένα βασικό χαρακτηριστικό μίας ιδανικής σχέσης είναι το να μπορεί το ζευγάρι να συζητάει τα προβλήματα του. Άκουσε την με προσοχή και μην σκεφτείς "Τι είναι αυτά που μου λέει;" σκέψου τι έκανες και εσύ για να τα πιστεύει.. Αν σε ενδιαφέρει η σχέση σου, κάντο, αλλιώς χώρισε, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε και οι δύο για κάτι που αργά η γρήγορα θα τελειώσει.

Κάνοντας αυτά τα 5 βασικά πράγματα θα δείτε ότι θα λυθεί το "μυστήριο"..

Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...