Tromero News: Καλωσήρθατε! Επικοινωνήστε στο tromeronews@gmail.com

10 μέρες πρίν το τέλος του κόσμου..



Τόσο καιρό διαβάσαμε τόσα για το τέλος του κόσμου (θεωρίες των Μάγια κτλ), είδαμε ταινίες που πάνω κάτω μας έδειχναν πως θα τελειώσει όλο αυτό. Τώρα λοιπών μετράμε αντίστροφα 10 μέρες..Οπότε:

 1. Ξέχνα ότι είσαι άνεργος και δεν έχεις λεφτά, αν δεν παίρνεις κουράγιο που και η μισή Ελλάδα είναι άνεργοι, τουλάχιστον πάρε κουράγιο για το ότι θα διαρκέσει μόνο 10 μέρες.


2. Δέν χρειάζεται να πληρώσεις λογαριασμούς, δάνεια, χαράτσι, ασφάλειες κτλ

3. Χρησιμοποίησε ότι χρήματα σου έχουν απομείνει για προσωπική σου ευχαρίστηση χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο (αφού δεν θα υπάρχει)

4. Βρίσε επιτέλους το αφεντικό σου, που σε έχει με ένα μισθό της πείνας ενώ δουλεύεις 12ωρο και δεν σου πληρώνει ούτε μία ώρα υπερωρίας. ( Δεν θα αναφερθώ για ένσημα..)

Καθώς διαβάζω το άρθρο, μου φαίνεται πιο "ευχάριστο" το τέλος του κόσμου, από αυτά που θα συμβούν ή θα συνεχίσουν να συμβαίνουν αν δεν συμβεί τίποτα (!@#$).. Ας παραδειγματιστούμε από τις τόσες αποτυχημένες προβλέψεις. Με πιο πρόσφατη εκείνη του 2000 όπου κατά την αλλαγή του χρόνου ήμασταν όλοι με το κινητό στο χέρι περιμένοντας να συμβεί κάτι. Οπότε ΜΗΝ κάνετε τα παραπάνω και απολαύστε τα Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους σας! 


Σου άρεσε; Κάνε Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...